تاریخ : شنبه 15 تير 1398

راه اندازی سامانه رزرواسیون مهانسرا های دانشگاه

جهت دریافت نقشه مهمانسراها جزییات خبر را مشاهده فرمائید.
مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای توسعه ارایه خدمات به اعضای محترم هیات علمی و کارکنان عزیز به صورت الکترونیک، تسهیلات اقامتی و رفاهی را از طریق راه اندازی سامانه اینترنتی رزرواسیون مهانسراهای دانشگاه در شهر سرعین و کلان شهر مشهد مقدس اقدام نمود. به همین منظور کارکنان و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می توانند با مراجعه به وب سایت دانشگاه در قسمت سامانه رزرو مهمانسراها (سمت چپ وب سایت) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند . اعضایی که نمی توانند وارد وب سایت شوند می توانند با شماره تلفن 04135418131 اداره فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناس محترم آقای مهندس عباس حاتمی تماس حاصل فرمایند.

متقاضیان محترم جهت دریافت فایل نقشه مهانسراهای ویلایی سرعین، تصویر زیر را انتخاب فرمائید.

1. نقشه مسیر مهانسرای ویلایی ابرار شهر سرعین

2.نقشه مسیر مهانسرای ویلایی هنر یک و دو شهر سرعین

3. هتل آپارتمان مشهد واحد های 302 و 703 : کلانشهر مشهدالرضا-خیابان نواب صفوی ، جنب مجتمع تجاری و مسکونی آرمان، داخل کوچه نواب 12 مجتمع مسکونی

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35297301-041   دورنگار :35419704-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.