تاریخ : پنجشنبه 20 تير 1398

مناقصات تابستان 98 دانشگاه هنر اسلامی تبریز

.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز طبق سنوات گذشته در نظر دارد امور زیر را در سال تحصیلی 99-1398 از طریق مناقصه با شرایط ذیل به پیمانکار حقوقی واجد شرایط و با رعایت آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه واگذار نماید. از مناقصه ­گران درخواست مي­شود كه به نكات درج شده در دستورالعمل شركت در مناقصه و همچنين مواردي كه در زير آمده است، به دقت توجه فرمایند.

1. فراخوان شرکت در مناقصه یک مرحله ای امور تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشگاه هنر اسلامی تبریز در سال تحصیلی 1399-98:

جهت اطلاع از جزییات و فایل های مرتبط، این تصویر را انتخاب فرمائید. فایل ها بصورت pdf و در قالب فایل فشرده(RAR) قابل دریافت می باشد.

2 . فراخوان شرکت در مناقصه عمومی یک مرحله ای امور مربوط به خدمات نظافتی  دانشگاه هنر اسلامی تبریز در سال تحصیلی 99-1398

جهت اطلاع از جزییات و فایل های مرتبط،  تصویر  زیر را انتخاب فرمائید. فایل ها بصورت pdf و در قالب فایل فشرده(RAR) قابل دریافت می باشد.

3. فراخوان شرکت در مناقصه عمومی یک مرحله ای انجام امور مربوط به حفاظت فیزیکی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در شیفت شب

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35297301-041   دورنگار :35419704-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.